foursquare_checkin

fris in communicatie is het bureau van Gitta Bartling.

Het is een bv, waarin de enige werknemer Gitta is, maar waarin diverse opdrachtgevers en specialisten elkaar vinden.

Daarom neemt fris in communicatie allerlei soorten projecten aan, want fris vindt de juiste specialist voor de opdracht of het doel als zij die zelf niet in huis heeft.

 

Door de breedte op te zoeken in het vakgebied en de juiste kennis en expertise van binnen of buiten het bureau te koppelen aan de opdracht en de opdrachtgever, is de slagingskans groot.

Ook het ‘continuĆÆteitsvraagstuk’ van veel (potentiĆ«le) opdrachtgevers wordt hiermee getackeld. Want wij geloven dat een klant meer heeft aan een paar keihard werkende, loyale maar zelfstandig opererende specialisten onder goed projectmanagement, dan aan een bureau met veel processen, mensen, procedures en bijbehorende kosten.

Vanwege het ontbreken van veel overhead behoudt fris in communicatie de slagkracht en flexibiliteit waarmee al zoveel klanten blij zijn gemaakt.

 

fris werkt graag samen met specialisten die zich bewezen hebben: met blabla alleen kom je er bij ons niet. Specialisten die niet alleen de kennis en de ervaring hebben, maar ook nog kunnen communiceren (met ons of met klanten), hebben een streepje voor.