socialmediaclub_org

Gitta Bartling, eigenaar van het bureau voor online communicatie fris in communicatie, is toegetreden tot het bestuur/team van de Social Media Club Amsterdam als Promotions Director. Wegens het terugtreden van Remco Janssen, die dit voorheen deed, kwam er een plek vrij die het team van SMC Amsterdam graag met Gitta wilde invullen.

 

Gitta is in deze rol verantwoordelijk voor de publiciteit en content rondom Social Media Club Amsterdam en haar bijeenkomsten, en denkt en doet mee in de invulling en uitvoering van de bijeenkomsten, beleid en toekomstplannen voor SMC Amsterdam.

 

 

Over Social Media Club

SMC is een van origine Amerikaans fenomeen. Chris Heuer en Kristie Wells startten de Social Media Club in maart 2006 in San Francisco.

De slogan van Social Media Club is:

‘If you get it, share it.’

Als je sociale media begrijpt, deel deze kennis dan met anderen. En dat is precies wat we doen.

 

Social Media Club Amsterdam was de eerste Social Media Club in Nederland en bestaat sinds 16 december 2009.  Het is een niet-commercieel initiatief dat georganiseerd wordt door vrijwilligers.

De club is een platform voor professionals op het gebied van social media en voor eenieder die professioneel geïnteresseerd is in het onderwerp, om uiteindelijk face to face kennis en ervaring uit te wisselen.

 

Ook eens een bijeenkomst van SMC Amsterdam (#smcadam) bijwonen? Meld je aan op Meetup.com en je ontvangt automatisch een uitnodiging als de inschrijving vor de eerstvolgende bijeenkomst open gaat. de bijeenkomsten vinden plaats op wisselende locaties in Amsterdam op elke 3e woensdag van de maand.