Een jubilerend vrouwennetwerk in beeld

VMC, hét netwerk voor vrouwen die werkzaam zijn in de marketing- en/of communicatiebranche, bestaat in 2009 alweer 20 jaar. Dat moest natuurlijk gevierd worden. Op de jubileumdag 19 mei 2009 deed VMC dat heel eigentijds, met een webinar voor haar leden, over vrouwenmarketing en door Marianne van Leeuwen (Sisteract, welikefashion, miepkniep).

Maar bij een jubileum hoort natuurlijk ook een groot feest, en dat werd gehouden op 25 september jl. in het glamoureuze Hotel Okura. Alle leden en enkele introducees werden uitgenodigd om in het thema ‘What Women Want’ deze mijlpaal in ‘Passionate Red’ met VMC te komen vieren. En dat het een succes was, hebben de organisatoren lang mogen horen…!

In onderstaand videoverslag een impressie van dit succesvolle feest van een jong netwerk op leeftijd.

Hoe actueel sommige discussies zijn over het nut en de noodzaak van een specifiek vrouwennetwerk, blijkt ook weer uit recente discussie op o.a. Molblog. In deze film zie je o.a. de visie van VMC-dames zelf.

Hoort bij: nieuws, personal branding & netwerken - Tags: , , , , , ,

2.020 views  |  0 reactie